Целещият се високо Левски (Лом) с още по-амбициозни планове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Клубът работи за сериозна селекция, планирани са 9 контроли по време на паузата

Направилият фурор с представянето си през еснния дял на Северозападната Трета лига – Левски (Лом), няма никакво намерение да се отклонява от поставените високи цели.

Вперилият поглед във Втора лига тим от дунавския град уверено оглавява класирането в групата с 41 точки, следван от Севлиево с 34, и Янтра (Полски Тръмбеш) с 33. Любопитно е да се отбележи, че ломчани са единствените, непознаващи вкуса на поражението до този момент.

Наставникът Благой Кръстанов, който съумя да изгради изключително качествен състав, вече има планове как да бъде подсилена неговата формация. В клуба вече се работи по селекцията, а амбициите са да бъдат привлечени класни изпълнители във всички звена.

По този начин Кръстанов иска да засили още повече конкуренцията и да изгради отбор, който да е в състояение да се противопоставя на съставите от втория ешелон.

Левски ще започне подготовката си за пролетния дял на шампионата на 18 януари, като тренировъчният процес ще продължи в местни условия до края на месеца.

В първите две седмици от февруари ломчани ще бъдат на лагер в Южна България. Спортно-техническия щаб планира изиграването на цели 9 контролни срещи, като първата ще бъде на 27 януари в Ловеч срещу местния Литекс. Тече договаряне за съперниците в другите контроли.