ЦСКА атакува върха в efbet Лига при визитата на Етър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" нямат право на грешна стъпка на стадион "Ивайл"

ЦСКА се изправя срещу Етър Велико Търново в отложен двубой от 3-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион “Ивайло” е днес от 17:00 часа като “червените” са големите фаворити за спечелването на трите точки. ЦСКА може да се изравни по точки с лидера Черно море при успех във Велико Търново. Отборът на Нестор Ел Маестро няма право на грешна стъпка срещу последния в класирането на Първа лига.

ЦСКА влиза в този мач като трети в таблицата с актив от 29 точки. “Армейците” ще преследват деветата си победа от началото на сезона. ЦСКА направи реми 0:0 при домакинството на Арда в миналия кръг. Отборът спечели предходното си гостуване доста трудно – с 2:1 срещу Пирин след късен обрат. ЦСКА има пет победи и две ремита в последните си седем мача в лигата, така че е в добра форма. “Червените” не спечелиха в последното си гостуване на Етър – реми 2:2, но сега се надяват да триумфират на “Ивайло”.

Етър Велико Търново има само 2 победи от началото на сезона и е спечелил общо 8 точки в 14 мача. “Виолетовите” са последни с актив от 8 пункта, но изненадващ успех днес може да ги изкачи с 2-3 позиции напред. Етър победи Ботев Враца с 2:1 в миналия кръг за първа победа при новия треньор Светослав Петров. “Болярите” обаче не успяха да се противопоставят на отборите в челото на класирането през този сезон. Ще бъде сериозна изненада, ако тимът на Етър вземе точка или три от домакинството на ЦСКА.

Вижте къде да гледаме мачовете днес