ЦСКА е тотален фаворит за успеха срещу Локо София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" ще преследват задължителни три точки

ЦСКА приема Локомотив София в последния мач от междинния 11-ти кръг на Първа лига. Двубоят е тази вечер от 20:30 ч. на “Българска армия” като тимът на Нестор Ел Маестро е тотален фаворит за успеха. Отборът на ЦСКА набра инерция и влиза в срещата в добра форма, докато техният съперник се представя доста колебливо през сезона.

“Армейците” са 4-ти в класирането с актив от 18 точки и изостават с 4 пункта от третия Левски. ЦСКА ще се стреми отново да се доближи на точка от “сините” с победа срещу Локо София. Домакините са в серия от три поредни успеха в лигата и имат четири победи в последните пет кръга, като са запазили три сухи мрежи за този период. Неслучайно в bet365 мобилно приложение виждаме коефициенти 1.22 срещу 13.00 за победа в полза на червените. ЦСКА надви Ботев Пловдив в миналия кръг като гост, а преди това спечели домакинството си на ЦСКА 1948.

Локомотив София отстъпи на Лудогорец у дома в миналия кръг, като имаше аванс в срещата, но в крайна сметка по-класният тим спечели трите точки. Локо София има една победа и пет загуби в изминалите шест кръга на Първа лига. Гостите са 14-ти в класирането с актив от 9 пункта и при успех могат да спечелят две позиции, но надали ще триумфират срещу ЦСКА тази вечер. Локо София не загуби в последните три двубоя срещу “армейците” и това трябва да бъде отбелязано, но сега сякаш цялото предимство е на страната на домакините и те би трябвало да постигнат успех.