Сасуоло с нова голяма победа в Серия А – обърна Интер в Милано
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наполи напомни за себе си и разгроми Удинезе

Четири дни след като спечели у дома срещу Ювентус, отборът на Сасуоло постигна нов голям успех в Серия А. В среща от 6-ия кръг на първенството “зелено-черните” надвиха лидера Интер с 2:1 на “Сан Сиро” след обрат.

“Нерадзурите” поведоха в резултата в добавеното време на първото полувреме с попадение на Дензъл Дъмфрис. След почивката обаче Сасуоло надигра своя съперник и направи закономерен обрат. Недим Байрами отбеляза за 1:1 в 54-ата минута след асистенция на Берарди. Девет минути след това Доменико Берарди получи подаване от Толян и вкара за 2:1 в полза на гостите.

Сасуоло запази аванса си до края на двубоя и се поздрави с втора поредна победа в Калчото. Гостите се изкачиха до 8-ото място в класирането с катив от 9 точки – на една зад седмия Фиорентина.

В друга среща от Серия А тази вечер, тимът на Наполи разби Удинезе с 4:1. Пьотър Желински и Осимен се разписаха през първото полувреме за неаполитанци. След почивката Кварахцелия и Симеоне добавиха по още един гол, а за Удине се разписа Самарджич. Тимът на Руди Гарсия събра 11 точки и прогресира до 5-ата позиция в таблицата.

Лацио пък постигна победа над Торино с 2:0. “Орлите” отбелязаха попаденията след почивката чрез Весино и Закани. С този успех римските “орли” заеха 11-ата позиция във временното класиране, докато Торино е 10-ти с точка повече от столичния тим.