Palms bet дава предимство на Арда в гостуването на Крумовград
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тимът на Алекасндър Тунчев ще се опита да запише четвърта поредна победа в първенството

Отборите на Крумовград и Арда Кърджали излизат един срещу друг в двубой от 11-ия кръг на Първа лига. Двубоят е днес от 18:00 ч. в Коматево като гостуващият тим е в ролята на фаворит. Palms bet дава леко предимство на Арда за успеха в срещата. На страницата palms bet залози за Първа лига ще видите и коефициентите за срещата – ставката за победа на Арда е 2.15, докато за Крумовград е 3.66.

Крумовград влиза в срещата като 9-ти в класирането с актив от 13 точки – на една зад осмия Берое. Новакът в елита има 4 победи, 1 реми и 5 загуби през сезона. Крумовград взе само точка от последните си три двубоя в лигата. В миналия кръг отборът допусна поражение от Пирин с 0:1, а преди това направи 2:2 с Левски. В началото на месеца Крумовград допусна тежка загуба с 0:4 от Локо Пловдив, като този резултат сложи край на серията им от три поредни победи.

Отборът на Арда е 6-ти във временното подреждане с актив от 16 точки и ако спечели в Коматево може да се изкачи до 4-ото място при положение, че ЦСКА не надвие Локо София. Възпитаниците на Александър Тунчев са в чудесна форма, спечелвайки последните си три мача в шампионата срещу Хебър, Ботев Враца и Пирин с обща голова разлика 9-1. Арда има 2 победи и 2 загуби в своите 4 гостувания от началото на сезона. Тимът от Кърджали подобри представянето си напоследък и смятам, че няма да загуби от Крумовград, като е вероятно очакванията на Palms bet за успех на “небесносините” да се оправдаят.