ЦСКА отново загуби от Сепси и се сбогува с Лигата на конференциите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" приключиха участието си в Европа

Столичния тим ЦСКА-София допусна нова загуба от румънския Сепси и отпадна от квалификациите на Лигата на конференциите. “Червените” отстъпиха с 4:0 като гости и така отпаднаха след общ резултат 0:6.

Сепси поведоха в резултата още в 19-ата минута след точно изпълнена дузпа от Козмин Матей. В грешник за “червените” се превърна стражът Густаво Бусато, който фаулира противниковия футболист в наказателното си поле. Това бе и последното попадение за първата част.

През втората половина ЦСКА се опита да се върне в резултата, но те така и не стигнаха до гол. Така се стигна до 70-ата минута, когато Сепси реши двубоя с втори гол. Той бе дело на Аднан Аганович, на когото асистира другият голмайстор Козмин Матей.

В добавеното време Сепси нанесе два съкрушителни удара на ЦСКА чрез Роланд Варга и Исник Алими, които оформиха крайното 4:0.

След загубата пътят на ЦСКА към групите на Лигата на конференциите приключи. В остатъка от сезона Нестор ел Маестро и неговите играчи ще трябва да се фокусират върху първенството и купата на страната, ако искат да задоволят желанията на феновете на тима.