ЦСКА предлага нов контракт на една от звездите си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" искат да задържат Марселино Кареасо

В ЦСКА ще направят всичко възможно да обвържат с нов договор колумбийския футболист Марселино Кареасо и съвсем скоро ще започнат преговори с него, информира “Тема Спорт”.

Халфът дойде в състава на “червените” преди точно година – на 5 септември 2022 г., като сключи договор с клуба за 2 сезона – т.е. навлиза в последната година от контракта си. Ръководните фактори в клуба от “Армията” ще направят нужните крачки за да задържат един от основните си играчи.

В случай, че Марселино не подпише с ЦСКА до края на годината, то от 1 януари ще може да преговаря с други клубове и да сключи предварителен договор. На “Българска армия” искат до подобна ситуация да не се стига. Те ще предложат по-добра заплата на Марселино и дългосрочен договор, като футболистът в момента е щастлив в ЦСКА.

Преди да пристигне в ЦСКА през септември миналата година Кареасо бе играл единствено за Онсе Калдас в своята родина, като има над 100 участия в елитната дивизия. Футболистът има и паспорт от Венецуела, от където е неговата майка, и твърди, че обича по равно и двете страни.

До този момент Марселино е записал 31 двубоя с екипа на ЦСКА, като има 3 гола и 6 асистенции. Футболистът е с основна роля в състава и е ключов играч за “армейците”.