ЦСКА разби Крумовград след почивката и е едноличен лидер в efbet Лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Страхотни смени на Ел Маестро дадоха нужния импулс на "армейците" в Коматево

ЦСКА постигна убедителна победа с 4:1 като гост на Крумовград в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. “Армейците” направиха пълен обрат в срещата, за да стигнат до категоричния успех.

Възпитаниците на Нестор Ел Маестро завършиха много силно срещата, като в заключителните минути вкараха три гола. Днес попаденията за ЦСКА реализираха Амос Юга, Християн Петров, Данило Асприля и Марселино Кареасо. Точен за състава на Крумовград пък бе нападателят Алекс Колев.

С тази победа отборът на ЦСКА е лидер в efbet Лига с актив от 38 точки – на две пред втория Черно море при равен брой изиграни мачове. Съставът на Крумовград остана с 18 точки на 11-ото място в таблицата.

Крумовград действаше добре в началото на срещата и повечето интересни моменти бяха пред вратата на ЦСКА. В 34-ата минута домакините поведоха. Ренан центрира в наказателното поле като Алекс Колев от близо прати топката в мрежата – 1:0.

В скедващите минути ЦСКА се активизира. Много бързо гостите изравниха чрез Амос Юга. Дефанзивният халф бе изведен от Марселино и сам срещу Макенджиев не сбърка за 1:1 в 38-ата минута, като при този резултат завърши първата част.

В 75-ата миута ЦСКА вкара втория си гол в мача. Централният бранител Християн Петров получи пас от Линдсет и вкара за 1:2.

В 83-ата минута гостите сложиха точка на спора. Влезлите от пейката Данило Асприля и Дюкенс Назон разиграха добре, като първият се разписа за 1:3.

В добавено време “червените” реализираха още един гол. Назон се отличи с втора асистенция, като подаде към Марселино Кареасо, който на празна вратата оформи крайния резултат 1:4.