Контузията на Томас Партей налага промяна в плановете на Арсенал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Може да се наложи Арсенал да задържи Партей на "Емиратс" и през 2024 г.

Според информация на Football Insider, Томас Партей може да принуди Арсенал да промени плановете си за януарския трансферен прозорец. В момента ганайският национал е извън терена заради последната си контузия, така че клубът от Северен Лондон може да не успее да го продаде през следващото лято.

Томас Партей претърпя се присъедини към Арсенал от Атлетико Мадрид преди три години. Клубът от Северен Лондон се надяваше 30-годишният футболист да подобри значително играта на тима в полузащитата, но проблемите му с контузии често го държат извън терена. Опитният полузащитник успя да запише само 341 минути игрово време в пет мача във всички турнири.

Проблемите на Партей принудиха Арсенал да обмисли дългосрочното му бъдеще на “Емиратс”. Последните информации твърдят, че лондончани са готови да приемат оферти за играча. Междувременно бившият полузащитник на Атлетико Мадрид също обмисля следващата стъпка в кариерата си и се твърди, че е информирал клуба за желанието си да напусне Северен Лондон.

Арсенал обаче може да се наложи да задържи ганайския национал на “Емиратс” и след януарския трансферен прозорец, ако той не възстанови своята форма през следващите седмици. Това от своя страна ще промени плановете им за тази зима, което означава, че дефанзивен халф може да бъде трансфериран чак през следващото лято.