ЦСКА-София ще победи Черно море според WINBET
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
През миналия сезон ЦСКА - София и варненци се срещнаха два пъти на “Армията”. В първия случай “моряците” победиха с 2:1, а при втория “червените” се наложиха с 2:0. Сблъсъкът на “Тича” пък завърши в полза на столичани - 2:0.

ЦСКА-София и Черно море ще се изправят един срещу друг в много интересен двубой на стадион “Българска армия” от седмия кръг на efbet Лига. Мачът стартира днес от 21:15 часа и е поверен на Волен Чинков.

“Армейците” не са в най-добрата си форма и започнаха по един незадоволителен начин сезона си. Освен позорното си отпадане от ЕКТ, столичани записаха две поражения и едно реми в петте си срещи в efbet Лига. Това породи напрежение сред привържениците, които не останаха доволни от резултатите на любимците си. Към момента ЦСКА-София се намира на деветото място с 4 отбелязани и 4 допуснати гола.

Хубавото в случая е, че отборът влиза в днешния мач, след като победи в миналия кръг. Тогава “червените” надвиха Ботев (Враца) с 2:0 като гост и прекъснаха негативната си серия. Преди това те загубиха от Лудогорец с 0:3 и направиха равенство със Славия 1:1.

Черно море от своя страна показва невероятна форма от старта на кампанията и лети в efbet Лига. Гостите към момента са първи с 16 пункта, като за 6 мача имат 5 победа и само едно равенство – още в първия кръг срещу Арда. След това варненци записаха пет поредни успеха и логично са лидери към момента в класирането. Миналата седмица те надвиха другия голям фаворите за спечелване на шампионата – Лудогорец, с 1:0, а преди това размазаха Славия като гост с 5:1.

През миналия сезон ЦСКА – София и варненци се срещнаха два пъти на “Армията”. В първия случай “моряците” победиха с 2:1, а при втория “червените” се наложиха с 2:0. Сблъсъкът на “Тича” пък завърши в полза на столичани – 2:0.

Букмейкърът WINBET е на мнение, че домакините ще спечелят двубоя на “Българска армия”, като дават коефициент от 2.07, а за успех на гостите от Варна 4.10. Равенството в София е оценено на 3.56, а интересна ставка е за попадение на Дюкенс Назон по време на двубоя от 3.00.