Пенев: Нямат право да се подиграват по този начин с Хебър!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Знам кой е собственикът на Локомотив Пловдив и какви надписи носят съдиите на гърба. Нямат право да се подиграват по този начин“

Наставникът на Хебър Любослав Пенев направи специално внимание към съдийството, след като тима му загуби с 3:4 от Локомотив (Пловдив) в мач от седмия кръг на efbet Лига.

“Надграждаме и израстваме. Ще похваля момчетата на моя отбор, играха стойностен мач. Не съм съгласен от начина по който се ръководи този мач. Срещу Хебър е лесно да се свири. От четири ситуации в три съдията трябва да вземе отношение. Имам обяснение за това нещо. Знам кой е собственикът на Локомотив Пловдив и какви надписи носят съдиите на гърба. Нямат право да се подиграват по този начин“, започна Пенев.

„От три ситуации може би трябваше да имаме две дузпи. Заслужавахме да сме краен победител. Не приемам, че има такива мачове. Основният виновник бързо излиза от тунела и не му пука. Не искам да коментирам другите отбори. Много неща трябва да променим. Много често започна да ни се случва на нас. Не приемам този тип подигравки. Това се случва непрестанно в нашето първенство. Тази загуба няма да повлияе негативно. Момчетата са перфектни, положително настроени“, каза още “Ел Голеадор”.