Почетино: Първата победа винаги е важна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Много съм доволен. Радвам се и за играчите, и за феновете. Победата ни е заслужена, защото играхме добре. Първата победа винаги е важна, тя дава спокойствие и увереност, че това, което правим, е правилно”

Челси надделя с класическото 3:0 над правещия дебюта си във Висшата лига новак – Лутън и постигна първа победа под ръководството на Почетино. “Сините” от Лондон бяха тоталния господар на “зеления килим” и достигнаха до трите точки след два гола на Рахийм Стърлинг и един на Николас Джаксън.

“Много съм доволен. Радвам се и за играчите, и за феновете. Победата ни е заслужена, защото играхме добре. Първата победа винаги е важна, тя дава спокойствие и увереност, че това, което правим, е правилно”, започна аржентинският наставник.

“Стърлинг се чувства свободно. Всички знаем на какво е способен той. Рахийм може да играе в различни зони и днес показа майсторството си. От него се очаква да продължи да бележи и да дава асистенции, с което да е полезен за отбора”, каза той.

“За Николас Джаксън беше важно да се разпише. Той е млад футболист, който идва от друга лига, а в Англия се играе трудно. Поисках от него да е активен в пресирането. С топката е много опасен. Той може да стане един от най-добрите нападатели в Премиър лийг за всички времена”, завърши Почетино.