ЦСКА-София ще спечели срещу ЦСКА 1948, според Betano
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
И двата отбора вече са с нови треньори. Начело на днешните домакини се завърна Нестор Ел Маестро, докато ЦСКА 1948 в момента е воден от временния наставник Николай Панайотов.

ЦСКА – София посреща ЦСКА 1948 в двубой от 9-ия кръг на efbet Лига. “Червеното” дерби на стадион “Българска армия” е тази вечер от 20:15 ч. и ще бъде ръководено от Георги Кабаков.

Сблъсъкът между тези два отбора, както винаги, предизвиква сериозен интерес. Именно равенството (1:1) при последната им среща, когато Иван Турицов пропусна дузпа дълбоко в добавеното време, лиши ЦСКА – София от шампионската титла. Припомняме, че тимът, воден тогава от Саша Илич, остана на една точка от върха.

И двата отбора вече са с нови треньори. Начело на днешните домакини се завърна Нестор Ел Маестро, докато ЦСКА 1948 в момента е воден от временния наставник Николай Панайотов.

ЦСКА – София започна сезона неубедително, но постепенно започна да напипва верния ритъм и в последните си 3 мача записа две победи и едно равенство. “Червените” имат само един домакински успех през настоящата кампания – срещу Крумовград (1:0), и със сигурност ще бъдат мотивирани да се реваншират пред своите фенове.

Футболистите на Панайотов спечелиха два поредни двубоя под негово ръководство и се надяват да продължат добрата си серия с победа на “Армията” днес. Задачата им обаче няма да бъде лесна на негостоприемния стадион в Борисовата градина.

За тима се събра голяма пауза от последната официална среща, тъй като мачът с Лудогорец от 8-ия кръг на първенството беше отложен по искане на “орлите” заради участието им в евротурнирите.

От букмейкърът Betano обаче са на мнение, че тимът от стадион “Българска армия” има много повече шансове за успех в напеченото дерби, а коефициентът за тяхна победа е 1.85, срещу 5.07 за ЦСКА 1948, който се явява сериозен дразнител през последните години. Ставката за реми в “Борисовата градина” е 3.80. Интересен залог на когото може да се обърне внимание е да бъдат отбелязани над 2.5 гола с коефициент 2.18.