Индзаги: Радвам се, че дадохме повод на феновете да празнуват
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Започнахме мача добре и запазихме концентрацията си през цялото време, отбелязвайки голове в точните моменти от мача. Поздравявам момчетата за начина, по който започнаха сезона."

Отборът на Интер спечели градското дерби срещу тима на Милан, печелейки с 5:1. “Нерадзурите” бяха безкомпромисни във всеки един аспект от играта си, като старши треньорът на отбора – Симоне Индзаги, похвали играчите за високия дъх и мъдрата игра.

“Започнахме мача добре и запазихме концентрацията си през цялото време, отбелязвайки голове в точните моменти от мача. Поздравявам момчетата за начина, по който започнаха сезона. Радваме се, че дадохме повод на феновете да празнуват. Спечелихме и четирите дербита през миналия сезон, за да вдигнем трофея и да стигнем до финала на Шампионската лига за първи път от 13 години. Направихме само една крачка, има още много път. Миналият сезон спечелихме два трофея и стигнахме до финала на Шампионската лига – това ни помогна да повярваме още повече в себе си. Сега трябва да докажем, че миналогодишният успех не е случаен“, каза Индзаги, цитиран от Football Italia.