ЦСКА ще атакува Арда с оферта за Станислав Иванов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" продължават преговорите за юношата на Левски

В днешния ден ще се реши бъдещето на звездата на Арда – Станислав Иванов, който е желан от отбора на ЦСКА. Тимът от “Българска армия” трябва да направи днес последна офанзива за юношата на Левски, съобщава медията „Мач Телеграф“.

ЦСКА харесва изявите на бившия играч на Чикаго Файър, който се завърна в efbet Лига в началото на годината. Според информацията обаче към момента тимовете на ЦСКА и Арда имат сериозни разминавания за парите, които трябва да бъдат платени за 24-годишния футболист. Ръководството на тима от Кърджали няма да отстъпи и категорично не желае да продаде Стаси Иванов под откупната клауза, която е поставена на Стаси, след като той облече екипа на Арда.

Според различни източници, от Арда желая да получат за Иванов сумата от 250 000 лева, докато от ЦСКА не смятат да платят повече от 150 000. Това и пречи за сделката между двата клуба. Любопитното е, че “червените” дадоха много по-големи суми за някои други офанзивни играчи, които не оправдават очакванията.

Очаква се разговорите между ЦСКА и Арда да продължат и днес, като трансферният прозорец в България затваря на 8 септември, така че “армейците” трябва да атакуват с оферта за младия футболист. През този сезон Станислав Иванов има 6 мача и 1 гол за Арда в efbet Лига, като е бил на терена близо 500 минути.