ЦСКА ще опита да привлече албански полузащитник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нестор Ел Маестро не е приключил със селекцията

Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро е поискал ръководството на тима да привлече офанзивният полузащитник Юрген Барди, твърди Gong.bg. Той е албанец, който се състезава за играещия във втора дивизия на Турция, Анкара Кеджиоренгюджю.

Преди да замине за Турция, 25-годишния Барди се е състезавал за ФК Партизани. За тях той изиграва 210 мача, в които записва 23 гола и 23 асистенции. Освен за Партизани той е играл и за друг турски отбор – Тузласпор.

Договорът на Барди с Анкара изтича в края на следващия сезон. Това означава, че ЦСКА няма да може да го привлече като свободен агент и ще трябва да плати трансферна сума за него. Очаква се “армейците” да трябва да се разделят с около 500 хиляди евро, ако искат да привлекат футболиста. Преговорите обаче текат в момента и тази цена може да бъде променена.

Барди ще трябва да заздрави халфовата линия на ЦСКА, която създава най-много проблеми на Ел Маестро от началото на сезона. “Червените” започнаха слабо сезона и ще трябва бързо да се върнат към формата си от миналия сезон, ако искат отново да са в борбата за титлата.