Манчестър Юнайтед влиза в битката за халф на Байерн Мюнхен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ерик тен Хаг иска един последен футболист това лято

Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг все още не приключил с лятната си селекция. До момента той успя да привлече на “Олд Трафорд” Андре Онана, Расмус Хьойлунд и Мейсън Маунт. Последната му покупка ще трябва да подсили още повече халфовата линия на “червените дяволи”, с което той се надява, че вече тимът му вече ще може да бъде конкурентоспособен на лидерите във Висшата лига.

Първият избор за нов хал е мароканецът Софиан Амрабат. В случай обаче, че ръководството не успее да се договори с Фиорентина за неговия подпис, Тен Хаг иска те да насочат усилията си към полузащитникът на Байерн Мюнхен Райън Гравенберх.

Нидерландецът се присъедини към тима на баварците едва миналото лято. Те платиха за него на Аякс 18.5 милиона, които обаче той за момента не оправдава. Гравенберх бе оставян на пейката в почти всички мачове на тима през миналия сезон, което разочарова и него самият.

Според източници близки до Байерн ръководството все още вярва, че той ще успее да преоткрие най-добрата си форма и ще се докаже на “Алианц Арен”. Гравенберх обаче не иска да остава повече в Мюнхен и предпочита да премине в друг отбор, където ще получава повече шансове за изява.