Рома се насочва към нападател от Бундеслигата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сердар Азмун е попаднал в радара на Жозе Моуриньо

Италианския Рома е поредния отбор, който се е включил в състезанието за подписа на иранския национал Сердар Азмун. “Вълците: искат да се подсилят с още един нападател през това лято, тъй като следващия сезон ще бъде много натоварен за тях. Те обаче ще трябва да преборят Милан и още няколко немски отбора за подписа на Азмун.

В Байер Леверкузен са готови да се разделят с Азмун след като това лято привлякоха обещаващия талант Виктор Бонифаче. Нигериецът направи много силен сезон в белгийския Унион Сен Жилоа и привлече голям интерес към себе си. В крайна сметка обаче Шаби Алонсо успя да го убеди да избере именно тима на “аспирините”.

Макар Рома да се интересува от Азмун, той не е първият избор на Жозе Моуриньо. Португалския специалист  иска да привлече Дуван Сапата за позицията на номер 9, но преговорите в Аталанта са в застой както стана ясно през последните дни. Най-вероятно до дни “вълците” ще изпратят подобрената си оферта за Сапата и ако и тя бъде отхвърлена, тогава ще се насочат към Сердар Азмун. Тогава обаче може и да бъде твърде късно, тъй като доста отбори се интересуват от услугите на опитния стрелец.