Делев: Важно беше да вдигнем главите, трябва да побеждаваме наред
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не дадохме на Пирин да си помисли, че може да вземе повече от този мач", каза Спас Делев след успеха над "орлетата"

Българският национал Спас Делев беше определен за Играч на мача в срещата Лудогорец – Пирин. “Орлите” записаха победа с 4:0, като Делев отбеляза първото попадение в мача. Националът сподели, че той и неговите съотборници могат да измият срама от тежкото поражение с 1:7 от Нордселанд само с победи в предстоящите мачове.

Делев каза, че днес срещу Пирин отборът на Лудогорец е бил концентриран и е постигнал заслужена победа. Според опитния футболист е било важно Лудоогрец да вдигне главите след неприятния резултат на датска земя преди три дни.

“Мисля, че днес целият отбор излезе концентрирано, въпреки тежката загуба преди няколко дни. Мисля, че заслужено постигнахме победа. Не дадохме на Пирин да си помисли, че може да вземе повече от този мач. За да се извиним трябва да даваме 120% от себе си във всеки мач и да побеждаваме наред. След такъв мач е тежко. Беше важно да вдигнем главите. Имаме мачове на всеки три дни, от нас се очаква да побеждаваме. Днес успяхме. След мача в Дания си казахме, че е срамно и че трябва да се вдигнем. Може да изчистим този срам само с победи”, каза Спас Делев.