Денят на оставките – и Георги Тодоров напусна Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Сините беше бурно освиркан след края на дуела с Черно море

Старши треньорът на Левски Георги Тодоров заяви минути след края на мача с Черно море, загубен с 2:1, че ще удовлетвори призивите на феновете и подава оставка.

“Феновете ще получат оставка,” заяви той. “Четири месеца знам през какво минах. Лесно е да се говори отстрани. Когато се печеш на това място и гледаш грешките и трябва да се отнасят внимателно, че са млади футболисти, защото трябва да ги запазиш. Вече ме омръзна.

“Причина за загубата е неопитността, младостта и несигурността. Изиграхме добро първо полувреме, но не успяхме да удвоим резултата. Всеки мач едно и също. Една и съща грешка. Уморих се.

“Хората са прави да искат оставка и да питат няма ли бегове в България. Няма за съжаление. Нямаме възможност да си позволим нещо по-добро. Това го имаме. Глупави грешки. От Славия загубихме по същия начин.

“Вместо с човек повече да ги натиснем и да отбележим гол ние допуснахме грешки. Половината започнаха да треперят. Левски е много висока топка за някои футболистите чисто психологически.”

Това бе първата победа на Черно море над Левски в София от 62 години насам, като в същото време Сините останаха без победа в четвърти пореден мач в първенството.