Добави коментар

Старши треньорът на Левски Георги Тодоров призна, че грешки в защитата в началото на мача са коствали загубата от Ботев (Пловдив) в мача от седмия кръг в Първа лига.

В същото време обаче наставникът на Сините разкритикува остро поведението на съдията Георги Димитров.

Тодоров заяви, че Левски не е получил „чиста дузпа“, като освен това не спести на рефера и други негови прегрешения.

„Вината си е в нас, допуснахме много неточности в защита в началото, позволихме на противника да поведе с 2:0, след това стана тежко,“ коментира той.

„Нещастно развитие на мача, видях сега и на телефона, чиста дузпа в наша полза, при 1:0 нещата можеха да бъдат съвсем различни. При един гол поведението им щеше да е съвсем различно.

„За съжаление допуснахме грешки, опитахме да се върнем в мача, но направихме доста неточности в нападение и не можахме поне да не загубим мача.

„Ние сме с три победи, но още не изглеждаме като отбор, трябва време за да се изградим като отбор. Контузията на Ради (Цонев) повлия много на развитието на мача. Остана само Боби. Миналият мач тримата създаваха тази агресивност, която е необходима.

„Доста груби влизания имаше. Ради контузията мисля, че не е много лека. Утре или вдругиден ще се разбере каква е.

„Какво да ви кажа? Червен картон за противника, той го даде на абсолютно друг състезател. Ако ще ни третират като новаци, съжалявам…

„Откакто аз съм се върнал, един и същ е съдийският проблем и сме свидетели в доста мачове. Недопустимо е това нещо. Четвъртият съдия му казва, че не е този футболист, но той му вдига картона въпреки всичко.

„Основно са грешките, които трябва да изчистваме. На това започване на мача абсолютно несигурен. На 22 години не са вече толкова млади, трябва да носят отговорност. Не може да се излиза всеки мач с притеснение. Всички трябва да носят отговорност.“

„Постоянство, но това се гради с време. Мачът не започна добре за нас, но се стремим да няма такива лъкатушения. Не смятам, че не са се раздали момчетата, напротив, но явно не беше достатъчно. Ние не сме в състояние да подценяваме, който и да е отбор, най-малкото Ботев Пловдив.“

Относно случилото се с боя между фенове на Левски, Тодоров коментира: „Левски е един и трябва всички да са обединени в една кауза. Точно сега това е най-малко необходимо за отбора.“

Добави коментар
Гласувай: