Георги Тодоров напълно откровен: Предстоят тежки дни за Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши-треньорът на Левски Георги Тодоров заяви, че за отбора предстоят тежки дни. Причината е, че “сините” ще бъдат без трима от основните си футболисти в средата на терена. Нидерландецът Стайн Спиерингс бе продаден на френския Тулуза, а Радослав Цонев получи тежка травма в коляното преди няколко срещи. Неговият брат Борислав Цонев пък се контузи днес и е със съмнения за тежка травма.

“Има разочарование. Играчите се раздадоха, не се пестяха и до последния съдийски сигнал искаха победата. За съжаление си тръгнаха хора, имаме и контузени. Те даваха облика на отбора. Чакат ни тежки дни. Боби Цонев има тежка травма. Има болки в коляното и глезена. Докторът каза, че са връзки, но засега да не избързваме. Много са важни хората в средата на терена”, заяви Тодоров.

“Ние имахме три в полузащитата – двамата братя и Стайн, но само за 2 мача тази формация приключи. Ние сме без идея как да градим играта. Всичко е на желание в момента. Сега ще бъде много трудно да търсим играчи с такъв профил. Чакат ни тежки дни. Не разполагаме ли с хора в средата на терена, които да са способни да играят футбол, ще ни бъде много трудно”, сподели наставникът на Левски.