google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Левски победи Партизан (Червен бряг) с 4:1

Наставникът на Левски Георги Тодоров заяви, че се е изморил от интригите в клуба, загадъчно допълвайки че ще обяви какво има предвид след съботната среща с Черно море.

“Търпение трябва,” заяви старши треньорът на Сините след победата с 4:1 над Партизан (Червен бряг) в турнира за Купата на България. “Аз преживявам всичко, не мога да седя безучастен. Единственото нещо, което ме дразни са интригите. И почва да ми писва. Ще ви кажа кои са интригите в събота след мача,”

“Казах ви, че ще играят хора . Българинът винаги има претенции. Трябва да знам дали мога да разчитам на тези хора. Едно е претенцията, друго е действителността. Най-хубавото за нас е, че продължаваме напред в турнира. Поздравявам домакините”

“Аз съм наясно кой как е и какво може. Само някакви голи претенции… първото полувреме не бе добро. През втората част направихме хубави неща. Важен е начинът на игра. Имаше хора, които не са на типичния си пост. Но това е положението.

“Отдавна съм във футбола. Лошият терен не е извинение. В нашия тим трябва да залагаме на желанието, агресията, борбеността, но инаме няма да успеем.

“Ние винаги допускаме такива детински грешки. За това паднахме и от Славия. Но това са грешки на растежа. С опитния човек може да направиш нещо. Ще се радвам като един път сме сгрешили, да не се повтаря. Но при нас грешките се повтарят.

“Много е важно. Мачът със Славия беше тежък. Играхме 55 минути с човек по-малко. Момчетата положиха много усилия. Ако ние водехме в резултата и трябваше да се отбраняваме, щеше да е по-различно. Умора има. Практикака ми показва, че когато играчите, когато починат в сряда, в събота са по-слаби от тези дето са играли в сряда. Предстои ни тежък мач с Черно море, трябва да победим.”