Десподов: Играем по-добре от преди, добре съм психически
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Нападателят Кирил Десподов бе разочарован от поражението с 1:3 на България срещу Унгария в бараж за Евро 2020. Мнението на Десподов е, че сме били далеч по-добрия отбор, но късметът ни е обърнал гръб. Според новото попълнение на Лудогорец, България играе по-добре от преди. Десподов заяви още, че на пресконференция ще коментира трансфера си в шампионите, като към момента няма какво да каже и сподели, че е добре психически.

„Няма как да е добро настроението след такъв двубой. Дълго време чакахме този мач и да получим два такива гола е разочароващо. Смятам, че не бяха по-добри от нас. Последните 30 минути ги натиснахме и вкарахме и гол, но след третото попадение ние нямахме шансове“.

„Аз не бях пренавит, за другите не мога да коментирам. Влезнах мотивиран. Знаехме, че това е най-големият мач от много години насам, но не бяхме пренавити. Играхме много по-добре от тях. Отборът има класа и играе много по-добре от преди това. Късметът днес беше на станата на Унгария”, сподели Десподов.

Крилото на Лудогорец заяви, че не е останал изненадан, че е останал на пейката в срещата с унгарците. Той добави, че не е играл близо два месеца и е можело да не издържи 45-50 минути, ако е бил сред титулярите.

За финал Десподов бе попитан и за трансфера си в Лудогорец и как се чувства от коментарите по негов адрес в последните дни.

„Нормално е да има реплики по мой адрес. Добре съм психически, аз съм професионалист в крайна сметка. Сега желая да говоря само за националния отбор. След това ще изляза с пресконференция, за да говоря за трансфера в Лудогорец“, завърши Десподов.