Десподов за Балкани: Съперникът е подготвен, добър отбор е
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Капитанът на Лудогорец се изказа ласкаво за съперника на своя отбор

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов коментира предстоящия съперник на “орлите” в първия квалификационен кръг на Шампионска лига. Разградчани ще играят срещу Балкани (Косово). Първата среща между двата отбора ще се играе във вторник от 21:45 часа в Косово.

“Съперникът е подготвен, добър отбор е. Тактически играе много добре, играят атакуващ футбол. Успяхме да ги разучим. Ние също си имаме наша тактика и се надявам да се получат нещата утре”, заяви капитанът на Лудгорец Кирил Десподов.

Разградчани са фаворити в сблъсъка между двата тима. Те имат повече опит от съперниците си в евротурнирите и имат по-скъпа селекция. Първият двубой на чужда земя обаче ще бъде тежък и те не трябва да подценяват съперника си по никакъв начин. По думите на Десподов в лагера на “орлите” няма отпускане сред играчите, което е много важно за тяхната концентрация по време на двубоя.

При положителен резултат в Косово реваншът, който ще се играе на “Хювефарм Арена” на 19 юли от 21:00 часа ще бъде доста по-лесен за родния гранд и те няма да бъдат поставени под голямо напрежение.