google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Треньор номер едно на 20-ти век Димитър Пенев се обяви против обединение с новака в efbet Лига ЦСКА 1948. За подобно нещо призова спонсора на 1948 – Цветомир Найденов, както и легендата на ЦСКА – Аспарух Никодимов. За Пената обаче, тази опция не стои на дневен ред.

“Това са несериозни неща. Първо, между тези два отбора няма нищо общо. Онези с какво могат да се сравнят с ЦСКА и да коментират? Не знам кой си ги измисля тези неща и ги пуска по медиите. Това е ненормална работа дори да го обсъждаме. Щяло да има 2 ЦСКА-та.. Еми онези са 1948, нямат нищо общо с ЦСКА. Има закони, въобще не е редно да използват нашето име и емблема.

ЦСКА си плати за емблемата, върна дългове. Цялата тази работа се прави, за да се предизвикат нашите привърженици да направят някоя глупост. И ако стане някоя грешка, после ще го пишат на наш гръб, на името на ЦСКА, на президента, ще се коментира. Това е умисъла според мен” – коментира почетния президент на ЦСКА-София през вестник “Тема Спорт”.

Кадри от заниманието днес и мненията на кондиционния треньор Кирил Динчев и старши треньора Милош Крушчич:👉 https://bit.ly/2TqXoOg#Training #Pancharevo #CSKASofia

Gepostet von CSKA Sofia FC am Donnerstag, 21. Mai 2020

Пената говори и за другата важна тема около ЦСКА – реконструирането на стадион “Българска армия”, което бе забавено заради кризата с коронавирус.

“От страна на клуба всичко е точно. Направихме оценка, не знам както се бави. Нали идваха от комисията и видяха какво е? Да не изчакват тухлите да започнат да падат? Този стадион е на 50 години. Собствениците на клуба са много загрижени. Дано не се повтарят такива епидемии и болести, и спокойно да продължим да гледаме към цимента и тухлите и да опитаме да изградим нещо хубаво за бъдещите поколения” – казва Пенев.

“Предстоят ни сериозни сблъсъци за Купата на България. Там не може да се наваксат точки и да се поправят грешки. Дано в БФС да не им мине през акъла да направят полуфиналите само по един мач. Това би било все едно да отидеш да си купиш бельо и да го забравиш в магазина. Всеки от четирите отбора ще се хвърли, ще бъде много интересно. Това не означава да отпишем първенството. Да не се получи така, че на футболистите да им избягат душите. На привържениците вече им омръзна без трофеи. И с ръководството е същото. Да не казвам, че на тях и други неща са им над главите. Трябва да се планира финансирането, за отбора, много са актуалните теми” – коментира Стратега.

“За Левски не искам да коментирам. Не е феърплей цскарите да коментираме темата. Дано да се оправят и да си играем дербитата. Дано всичко да е добре с тях. Започвам да се чудя дали хората от БФС не са отишли някъде на лагер. Къде са се покрили? Кога ще направят конгрес? Не е сериозно това отношение. Време им е да се раздвижат” – коментира темата с вечния съперник Димитър Пенев.