Директор на Арда коментира проваления трансфер на Станислав Иванов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Почнахме разговори с ЦСКА за Станислав Иванов, но те не стигнаха до никъде", разкри Ивайло Петков

Спортният директор на Арда Ивайло Петков говори по доста теми пред Дарик радио, като разкри информация за пропадналия трансфер на Станислав Иванов в ЦСКА. Петков каза, че разговори между двата отбора е имало, но те са стигнали до никъде, което е довело до пропадането на сделката.

„Сагата със Станислав Иванов, която я направиха медиите, е много проста. Получихме конкретна оферта от ЦСКА с реален интерес в началото на месеца. Тогава казах на ваши колеги. Стартирахме разговори, които стигнаха до никъде и трансфер не се случи. Учуден съм от информацията, която излезе, че е постигнал разбирателство с ЦСКА. Няма такова нещо и самият футболист го каза“, започна Петков.

„Надявам се всичко това да не му се отрази. Имах няколко разговори със Станислав Иванов на тази тема. За да се случи трансфер, трябва да са доволни и трите страни. Той е едната, другите са тима купувач и отборът, който трансферира играча. В крайна сметка футболистът е най-важният. Дали той има желание, или не. При положение, че не се е случил трансфер, това става затворена тема и няма нужда от повече коментари”, продължи Ивайло Петков.

„Миналата година финиширахме седми и играхме бараж за Европа. Тази година със запазен състав и с надграждане имаме желанието да се класираме по-напред, което означава влизане в топ 6. Знаем, че ще е трудно, но не е непостижимо и работим за тази цел”, каза спортният директор на Арда за целите на тима.

Ивайло Петков продължи с няколко думи за селекцията: “Футболистите, които привлякохме, бяха футболисти, които искахме да привлечем. 80% от играчите, които дойдоха са тези, които искахме. Случиха се разминавания с двама – трима футболисти. Не се случиха нещата, но тези, които са тук, се надявам да оправдаят доверието и да помогнат на отбора.”