Добра новина за Тен Хаг преди гостуването на Тотнъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лисандро Мартинес е на линия за гостуването в Северен Лондон

Тази вечер тимът на на Манчестър Юнайтед ще мери сили с Тотнъм в двубой от втория кръг на Премиър Лийг. Часове преди срещата, треньорът на “червените дяволи” Ерик тен Хаг получи добра новина. Нидерландският специалист ще може да разчита на ключовия си футболист Лисандро Мартинес. В сблъсъка на “Тотнъм Хотспър Стейдиъм”, bet365 дава предимство на Ман Юнайтед за победата.

Лисандро Мартинес получи контузия в глезена на мача с Уулвърхемптън и затова бе принудително заменен на полувремето. Травмата на бившия футболист на Аякс обаче не е сериозна и той е провел тренировка наравно с отбора, за да е готов за двубоя с Тотнъм, който ще търси първа победа за сезона.

Ерик Тен Хаг засегна темата с Мартинес на пресконференцията преди двубоя с “шпорите”: „Той вече тренира нормално, така че, очаквам да може да играе“.

Ман Юнайтед надви трудно Уулвърхемптън на старта на сезона и сега ще се опита да постигне втора поредна победа. Мачът срещу Тотнъм обаче ще бъде сериозно изпитание за Юнайтед, дори и домакините вече да са без звездния нападател Хари Кейн.