Двама таланти на Левски подписаха професионални договори с клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" наградиха Никола Бандев и Виктор Любенов с професионални контракти

Отборът на Левски обяви, че юношите Никола Бандев и Виктор Любенов са сключили професионални договори. Двамата таланти вече имат контракти с родния си клуб и ще продължат развитието си на “Герена”. Договорите на двамата са за срок от 3 години.

Никола Бандев играе на поста халф. Той е роден на 17 февруари 2006 година. През миналия сезон футболистът игра за втория отбор на Левски като записа 17 мача и 1 гол. Той бе и част от отбора до 17 години на Академия Левски (19 мача и 7 гола). От началото на сезона е неизменен титуляр за втория тим на столичния гранд в Югозападна Трета лига.

Централният бранител Виктор Любенов е роден на 16 август 2006 година. През миналия сезон футболистът игра за отбора до 17 години на Академия Левски (19 мача и 5 гола) и за втория отбор на клуба (6 мача). От началото на кампанията 2023/24 е неизменен титуляр за Левски II в първенството на Югозападна Трета лига.

Двамата таланти на “сините” ще се опитат да следват примера на играчи като Марин Петков и Преслав Бачев, които през този сезон носят успехи на клуба.

„ПФК Левски пожелава на Никола Бандев и Виктор Любенов много победи и щастливи мигове с фланелката на любимия клуб”, пишат от “Герена”.