Лука Йович е пред трансфер в Милан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сръбският национал може да подсили 'росонерите'

Милан е страшно активен на трансферния пазар това лято. Покупките на “росонерите” няма да завършат с привличането на защитника Марко Пелегрино от Платенсе. На “Сан Сиро” смятат да пратят под наем младия нападател Лоренцо Коломбо под наем след срещата с Болоня, а на негово място да пристигне нов нападател.

Спрягани за трансфер в Милан са Армандо Броя от Челси с Екитике от ПСЖ. През последните няколко часа мощният агент Рамадани е предложил сръбския национал Лука Йович на “росонерите”. Футболистът ще напусне Фиорентина след пристигането на Белтран и Нзола. За момента Милан ще се опита да привлече Броя или Уго Екитике, но ако удари на камък в тези сделки, може би ще се насочи към Йович.

25-годишният Лука Йович все още има много футбол пред себе си. Той блесна на сцената с изявите си за Айнтрахт Франкфурт. Реал Мадрид го привлече през лятото на 2019 г. Йович обаче не успя да се утвърди на “Бернабеу”. Той изигра само 36 мача и вкара 3 гола за срок от 3 години, като имаше и период под наем в Айнтрахт. През 2022 г. футболистът премина във Фиорентина като свободен агент. На “Артемио Франки” обаче не са впечатлени от Лука Йович и смятат да се разделят с него.