Еди Хърн обяви: Условията са договорени, Усик ги прие
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Това е битка, която може да извади от релси кариерата на Джошуа, ако той не е готов на 100 процента"

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа (24-1) ще заложи титлите си във версии WBA, WBO, IBF и IBO в двубоя му с Александър Усик (18-0), призна мениджърът на британеца – Еди Хърн.

По думите на промоутъра на Ей Джей, бившият шампион в полутежка категория е приел всички условия и срещата вече може да се счита за сигурна. Битката е планирана за септември на стадиона на футболния „Тотнъм”.

„Аз и Алекс Красюк (мениджърът на Усик) информирахме WBO. Условията са договорени. Усик ги прие. Направихме оферта, която вече е приета. Задвижваме нещата и слагаме подписите. Преговорите минаха много приятелски, защото те са ни партньори от доста дълго време”, заяви Еди Хърн пред Sky Sports.

„Това е битка, която може да извади от релси кариерата на Джошуа, ако той не е готов на 100 процента. Ей Джей трябва да е безкомпромисен. Той трябва да е в атака по подобие на Дерек Чисора, но с повече острота и точност. Усик ще търси всячески възможността да стане световен шампион. Но Ей Джей иска този мач. Той никога не е отказвал на никого и продължава да боксира с най-добрите. Това е истинско предизвикателство“, коментира още Хърн.