Efbet фаворизира Лацио в домакинството на Марсилия в Лига Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Стадио Олимпико“ в Рим ще посрещне отборите на Лацио и Марсилия за мач от 3-ия кръг на груповата фаза на Лига Европа, предвиден за четвъртък вечер от 19:45 часа наше време.

Двата отбора са един до друг в класирането на група Е, заемайки втора и трета позиция, като италианците имат три точки и са на една пред Марсилия. Предстоящият двубой между тези съперници е много важен за крайното класиране в групата, като родният букмейкър efbet фаворизира домакините от Лацио, които са с 1.90 коефициент за успеха в срещата. За залози на този мач, както и за останалите събития в букмейкъра, може да се възползвате от efbet бонус за нова регистрация и да имате повече средства за залагане.

Отборите на Лацио и Марсилия са играли общо шест пъти в историята, но само две от срещите се проведоха през последните пет години. Италианците се радват на по-добър общ баланс, като печелят четири от срещите и губят само една. В момента те имат две поредни победи срещу френския тим, триумфирайки и в двете срещи от груповата фаза на Лига Европа през 2018 г. Марсилия е вкарала повече от гол в един от шестте мача и това съвпада с единствената им победа срещу Лацио, която беше постигнато през 2005 г. на „Стад Велодром“ с класическия резултат 3:0. Четири от шестте мача между двата тима бяха с над 2,5 гола, а също в четири имаше попадения в двете врати. Коефициентът в Efbet за размяна на попадения в предстоящия двубой е 1.80.
Лацио изигра много силен двубой срещу Интер в събота и нанесе първо поражение за сезона на „нерадзурите“ в Серия А, когато двата тима се срещнаха на „Стадио Олимпико“. „Орлите“ изоставаха в двубоя, но в крайна сметка успяха да спечелят с 3:1 и зарадваха своите тифози. Преди международната пауза Лацио претърпя тежка загуба с 0:3 при визитата си на Болоня, но това остава единственото поражение на тима за последните шест срещи. Нито една от предишните девет и само две от последните двадесет срещи на „орлите“ не завърши с победи за отборите, играещи далеч от дома. „Орлите“ загубиха шест от последните двадесет двубоя и не вкараха попадение във всичките шест случая. Нито едно от тези поражения обаче не дойде на „Стадио Олимпико“. За последно Лацио загуби у дома от Байерн Мюнхен с 1:4 на 1/8-финалите на Шампионска лига през миналия сезон. Сега „орлите“ излизат за нов европейски мач у дома, а в първото си домакинство в Европа през този сезон записаха победа с 2:0 срещу Локомотив Москва.

Марсилия разби гостуващия Лориент с 4:1 на „Стад Велодром“ в неделя и усоя да се върне на победния път след четири мача без успех, в които редуваше равенства със загуби. Тези две поражения в този период са единствените на Марсилия за последните двадесет срещи, като тимът успя да запази пет сухи мрежи за периода. Само три от тези двадесет срещи бяха спечелени от гостуващите отбори, като Ефбет не очаква гостът да се поздрави с успеха в предстоящия мач в четвъртък вечер на „Олимпико“. В два от последните пет мача на Марсилия бяха отбелязани над 2,5 гола, а също и в два имаше попадения в двете врати. Пет от последните им осем визити завършиха без победител при равен резултат. Марсилия направи реми в първото си гостуване в груповата фаза на Лига Европа за този сезон – 0:0 срещу Локо Москва, като сега срещу Лацио равенството би било добър резултат за френския тим.