efbet Лига се завръща с любопитен двубой в Стара Загора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Берое и Хебър се изправят един срещу друг под Аязмото в битка за 8-ото място

След двуседмична пауза българското първенство efbet Лига се завръща днес с двубой между Берое и Хебър Пазарджик от 17:30 ч. в Стара Загора. Двата тима поставят началото на 18-ия кръг в шампионата, като излизат един срещу друг в директен спор за 8-ото място. Домакините от Берое са осми с 21 пункта преди срещата, докато техният съперник има точка по-малко на деветото място.

Берое загуби гостуването си в Пазарджик с 0:1 в ранните етапи на сезон 2023/24 и сега ще се стреми да вземе реванш. Заралии сав серия от три поредни поражения срещу този съперник и се надяват да сложат край на тази серия. Берое влиза в двубоя след успех над Бдин Видин с 2:1 в турнира Купата на България миналата събота. В първенството заралии не успяха да вкарат гол в последните си два двубоя – загуба от Арда с 0:1 и реми с Пирин 0:0. Берое е записал 4 победи, 2 равенства и 2 загуби в осем домакинства през сезона, така че играе сравнително добре на собствен терен и е фаворит за успеха срещу Хебър.

Воденият от Любослав Пенев отбор е в колеблива форма, след като има само две победи в изминалите девет шампионатни срещи. В миналия кръг преди паузата Хебър направи 1:1 срещу Черно море у дома, а преди това загуби мачове с ЦСКА и Лудогорец. Програмата в последния месец бе трудна за Хебър, а сега също имат тежък двубой. Дали Хебър ще успее отново да надвие Берое или заралии ще вземат реванш ще разберем тази вечер.

Букмейкърът 8888. bg оценява този двубой като ключов за бъдещето на отборите и предлага множество залози и коефициенти за страстните почитатели на футбола.