Серхио Рамос: Нека говорим на терена
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Капитанът на Реал Мадрид говори пред журналисти преди сблъсъка с Манчестър Сити в 1/8 финалите на Шампионската лига. В „Ла лига“ пък за  „белият балет“ предстой домакинство срещу Барселона.

„Това е много деликатен момент, тъй като една грешна стъпка срещу Сити или Барселона може да ни коства трофей. Сега е моментът да покажем какво можем. През тази седмица, ще трябва да говорим на терена, а не извън него“ – надъха своите Серхио Рамос.

„По-уважаван от арбитрите в европейските мачове? Не е така, просто философията ,на съдиите в Европа, е друга. В някои моменти, те са по-меки към футболистите. Аз държа да имам коректни взаимоотношения със съдиите. Личното ми мнение е, че Ернандес Ернандес, арбитърът от последния ни мач, имаше лично отношение към мен“ – оплака се испанецът.

„Във футбола най-важни са резултатите. Отборът ни не се е променил много. Загубихме някои от мачовете, в които играхме много силно, като този с Леванте. Когато резултатите отсъстват е лесно да ни критикуват. Ние трябва да гледаме напред, без да говорим много. Имаме страхотен шанс да отговорим на всичко, като „ударим“ по масата с няколко победи. Нямаме време да се съжаляваме. Резултатите ще дойдат“ – коментира капитанът на Реал Мадрид.

„Уважавам много Гуардиола. Той е велик треньор с много богат опит и успехите му говорят вместо него. Винаги се мотивираме от химна на Шампионската лига. Тук формата не е от такова значение. Очаква ни тежък мач срещу много силен отбор. Ще бъде специална вечер.“ – завърши Рамос.