Ел Джемили: Спечелихме и това е най-важното
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Опитвам далечни удари в тренировките, оставам след заниманията и опитвам такива неща. Радващо е, когато се получава. Головете срещу Ботев Пловдив като че ли бяха по-красиви"

Героят на Левски от двубоя с Черно море – Джавад Ел Джемили, бе доволен от записания успех и добавените три точки. Той коментира интересната ситуация около себе си, след като в предишния кръг бе сменен от Николай Костов, след като се появи като резерва и се представи не много добре, но пък сега отбеляза победния гол срещу “моряците”.

„Придържахме се към плана си. В последната третина трябваше да сме по-категорични. Спечелихме и това е от най-голямо значение. Те играха доста добре, затваряха пространствата в отделните линии, но запазихме нашите идеи“, започна испанецът с марокански корени.

„Опитвам далечни удари в тренировките, оставам след заниманията и опитвам такива неща. Радващо е, когато се получава. Головете срещу Ботев Пловдив като че ли бяха по-красиви“, продължи той.

„Знаем, че са на второ място, силен отбор, който се противопоставя на големите, ние се противопоставяхме на тях.“

„Във футбола го има, правим грешки, опитваме да ги поправим. Когато грешиш, е нормално да си санкциониран, сега е време да се порадвам“, завърши Джавад Ел Джемили.