Ел Джемили: За нас не е важно кой се разписва, а да има голове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Крилото отново показа добра игра

Намиращия се във феноменална форма футболист на Левски Джавад ел Джемили даде интервю за Диема Спорт след разгромната победа на “сините” над столичния съперник Локомотив с 6:0. Джемили блесна и в този двубой като се разписа на два пъти в противниковата врата. До момента той има 4 гола  4 мача от началото на новата кампания, което показва, че Станимир Стоилов изглежда все пак не е сбъркал с неговия трансфер.

„Да, мисля, че ние доминирахме. Придържахме се към плана и това ни се отплати. Имахме желание да отбележим колкото може повече”, започна интервюто си Ел Джемили.

“За нас не е важно кой се разписва, а е важно да има голове, които да носят победи. Единственото бе, че на позицията, на която бях, трябваше да се върна по-назад като №10, а след това да отивам напред като №9. Чувствах се добре, треньорът ми помогна със съвет преди мача и нещата се получиха добре“, заяви той запитан за своята игра и роля на терена по време на мача.

„Трябва да работим както досега и да влезем в този двубой с желанието да спечелим. Искаме дори още повече”, допълни той във връзка с предстоящия мач-реванш на “сините” срещу македонския Шкупи.