Palms Bet смята, че Локо Пловдив няма да се затрудни във Враца
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Смърфовете” са фаворити в предстоящия им двубой с врачани

Тази вечер предстои да се изиграе последния двубой от третия кръг на efbet лига. В него сили ще премерят Локомотив (Пловдив) и Ботев (Враца). Арена на двубоя, който ще започне в 21:15 часа ще бъде стадион “Лаута”.

Локомотив няма загуба в нито един от двата си официални мача до момента в първенството. “Смърфовете” завършиха наравно с Ботев (Пловдив) в пловдивското дерби, което бе техния първи мач от новия сезон. След това те успяха да се наложат над коравия Локомотив (София) в “железничарското дерби” с 4:2.

Ботев (Враца) не може да се похвали с подобни резултати, макар те да не са никак лоши за стандартите на тима. Гостите в предстоящия мач имат една победа и една загуба до момента. Те загубиха от Локо (София) в квартал Надежда с 1:0 след което победиха Славия у дома с 2:0. Така в момента те заемат 9-ата позиция във временното класиране с актив от 3 точки.

В сайта на известния букмейкър Palms Bet коефициентите са изцяло в полза на Локомотив Пловдив. Ставката за успех на “смърфовете” е 1.44, а тази за изненада от страна на Ботев (Враца) е 8.50. Коефициентът за равенство пък е 4.75.