Манчестър Юнайтед отстъпи на Борусия в мач с пет попадения
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" не успяха да се наложат над съперника си

Отборът на Манчестър Юнайтед допусна загуба с 3:2 в последната си контрола от предсезонната подготовка на тима в САЩ. Любопитното в срещата бе, че Ерик тен Хаг отново заложи на доста резерви в титулярния състав, докато неговия колега – Един Терзич, излезе с титулярен състав.

Манчестър Юнайтед излезе напред в резултата с ранен гол на Диого Далот, който падна в 24-ата минута. Португалецът бе точен след невероятен удар от дистанция, който бе неспасяем за Грегор Кобел.

В самия край на първата част обаче нападателя на Борусия – Донйел Мален, избухна и вкара две бързи попадения. Първото бе атрактивен гол със странична ножица от малка дистанция, а второто дойде след грешка при изнасянето на топката от футболист на Манчестър Юнайтед.

В 52-ата минута Антъни възстанови равенството с прецизен удар по земя. Борусия обаче имаше последната дума в мача. “Жълто-черните” стигнаха до победното попадение в 72-ата минута когато Юсуфа Мококо засече центриране в наказателното поле.

В последните си два мача от предсезонната си подготовка Борусия ще се изправи срещу Челси и Аякс. Двубоите ще се играят на 3-ти и 6-ти август.