Ел Маестро обмисля интересен ход за мача срещу Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът сменя схемата на игра на ЦСКА за визитата на "орлите"

ЦСКА изигра два слаби двубоя след назначението на Нестор Ел Маестро за старши-треньор. Специалистът ще направи интересен ход след незадоволителното представяне. Той ще заложи на схема с трима централни бранители в мача срещу Лудогорец в Разград този уикенд.

“Червените” играха с трима в защита и при тежкото поражение с 0:4 от Сепси в повторния дебют на Ел Маестро начело на тима. Младият специалист обаче е подготвил доста промени спрямо гостуването на румънския тим, пише “Тема Спорт”.

Предстоящият мач на ЦСКА срещу Лудогорец е в неделя от 21:15 часа, като се очаква в сърцето на отбраната да действат капитанът Мено Кох и лятното попълнение Браян Кордоба, както и младият Християн Петров, който може да запише първи минути след идването на Нестор Ел Маестро.

По двата фланга треньорът на ЦСКА ще заложи на Иван Турицов и Сейни Санянг, а в средата на терена ще бъде пуснат Тибо Вион, който е доказал, че може да действа на доста позиции. Целта е Вион да внесе стабилност в централната зона в отсъствието на контузения Амос Юга. Резерви ще останат Станислав Шопов и Жираир Шагоян, които разочароваха с представянето в двубоя със Славия.

През миналия сезон с трима в защита ЦСКА даде сериозен отпор на Лудогорец на “Хювефарма Арена”. Липса на късмет и майсторство обаче попречи на “армейците” да вземат три точки. Мачовете завършиха 2:1 за Лудогорец в редовната фаза на сезона и 2:2 в плейофите.