google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не искам да казвам какъв трябваше да е резултатът, защото имам много уважение към Локомотив", заяви треньорът на "червените"

ЦСКА постигна страхотна победа с 2:0 над Локомотив Пловдив като гост в мач от 12-ия кръг в efbet Лига. След срещата треньорът на “армейците” Нестор Ел Маестро изрази мнението си. Той определи представянето на ЦСКА през първото полувреме като „един истински мастърклас“. Ел Маестро смята, че ЦСКА е трябвало да спечели с доста по-убедителен резултат на ‘Лаута’.

„Мисля, че първото полувреме беше един мастърклас от наша страна. Не искам да казвам какъв трябваше да е резултатът, защото имам много уважение към Локомотив Пловдив, тъй като играе страхотен футбол този сезон, но 2:0 е малко. През второто полувреме отново бяхме по-добри, но важното е, че контролирахме мача и се прибираме в София с 3-те точки“, заяви Нестор Ел Маестро.

„Не мога да контролирам начина на игра на съперника, но ние анализираме и намираме решенията. Аз съм щастлив от агресията и интензитета в нашата игра. Футболистите трябва да вярват на треньора, както и той на своите играчи“, добави треньорът на “армейците”.

„Успяхме да победим най-добрия отбор до този момент. Този мач няма нищо общо със срещата ни с Левски. Доволен съм от това, което показахме днес, както и в предишните ни мачове“, каза Нестор Ел Маестро.

В следващия кръг ЦСКА се изправя срещу Левски в първото голямо дерби между двата тима този сезон.