Иван Турицов: Очаквам победа срещу Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Аз съм последният човек, който ще тръгне срещу феновете на ЦСКА", заяви защитникът

Защитникът Иван Турицов говори след успеха на ЦСКА срещу Локомотив Пловдив. Националът на България беше категоричен, че “червените” са постигнали заслужена победа, тъй като са били по-добри. Турицов очаква “армейците” да победят Левски в следващия кръг.

“Дойдохме за победа. Знаехме силните и слабите страни на съперника. Мисля, че се справихме добре и заслужихме трите точки. През първото полувреме създадохме много чисти положения. Ако бяхме вкарали повече голове щеше да е още по-лесно. След почивката държахме високо линията на защитата и успяхме да спечелим срещата”, каза Турицов за мача с Локо Пловдив.

“Всеки играе за другия, влизаме здраво в единоборствата и не е случайно, че имаме най-добрата защита. Трябваха ни няколко успеха за да тръгне тима”, добави бранителят.

“С Левски очаквам само победа. Надявам се на хубав двубой и добър завършек за нас. В ЦСКА се чувствам добре. И днес секторът за гости беше пълен. Аз съм последният човек, който ще тръгне срещу тях и всичко вече е в миналото”, каза бившият капитан на “червените”.