Емил Спасов: Даваните 200 хил. долара за Стаси са смешни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Един от най-талантливите български футболисти да отиде за почти без пари където и да било, не е редно"

Легендата на Левски Емил Спасов каза своето мнение относно трансферните слухове, според които футболистът на „сините“ Станислав Иванов ще премине Чикаго Файър.

“Обикновено, когато някой се насочи към САЩ, след това отива в Лудогорец. Поне такива са ми впечатленията върху българските футболисти. Може би това му е целта, не знам.“

“За мен ще бъде грешка, ако отиде да играе в Щатите. Освен това се говори за трансферна сума около 200 000 долара, което е смешно. Един от най-талантливите български футболисти да отиде за почти без пари където и да било, не е редно. Но явно нещата при Стаси опират до това, че иска да напусне и щом го желае, ще го направи. Няма нужда да държиш футболист, който не желае повече да играе за тима. Виждате какво стана с Лео Меси – най-големият футболист на нашето време. Имаше сага, след като не искаше повече да играе за Барселона, но в края на краищата остана и виждате в момента на кое място са каталунците и неговата игра каква е сега. Насила хубост не става”, каза Спасов пред „Тема Спорт“.