Емил Велев: Още следващата събота ще видите един нов отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нямаме цели, искаме да изградим един боеспособен отбор, който да играе хубав футбол"

Треньорът на Левски (Лом) Емил Велев заяви след поражението с 0:3 от Етър в първия мач от сезона във Втора лига, че неговият тим ще се представи на друго ниво още следващата седмица.

“Мачът се играе 90 минути. Очаквахме да е тежък мачът, знаехме как ще играят домакините. Противопосотавихме се още през първите минути. Отмениха ни гол от статично положение, но пък за сметка на това смятам, че и техният гол бе от засада. Необяснимо за мен дойде този спад. Опитахме се да променим нещата, но те се объркаха тотално и Етър изпусна още 1-2 ситуации. Може би реалният резултат бе 1:0, но това не ни топли.”

“Ние знаем, че отборът на Етър е с амбиции за влизане в елита, играят добър футбол. Допуснахме много близко противника до нашата пеналтерия и това е жалкото. При 1:0 и 2:0 излязохме по-напред и допуснахме противникът да създаде ситуации. Ние сме нов отбор в професионалния футбол, мисля, че трябва да изглеждаме доста по-добре в следващите мачове.”

“Нямаме цели, искаме да изградим един боеспособен отбор, който да играе хубав футбол. Смятам, че още следващата събота ще видите един нов отбор”, категоричен е Велев.