Емо Луканов: Постигнахме каузата, която бях си поставил
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Всеки може да казва каквото иска за случващото се в последните дни, но никой не може да оспори факта, че съм от Велико Търново и дълбоко в себе си аз крия едно "виолетово" сърце, което ще си остане завинаги", заяви специалистът.

От Етър Велико Търново официално обявиха раздялата с досегашния старши треньор Емануел Луканов, който пък от своя страна се сбогува емоционално с клуба и обяви, че сърцето му остава “виолетово”.

“Разделихме се официално с Етър. През времето, в което работих в Етър, постигнахме каузата, която бях си поставил – отборът да заиграе в Първа лига. Всеки може да казва каквото иска за случващото се в последните дни, но никой не може да оспори факта, че съм от Велико Търново и дълбоко в себе си аз крия едно “виолетово” сърце, което ще си остане завинаги!

Благодаря за всичко, което се случи през този престой в Етър! Благодаря на публиката, която ни подкрепяше, благодаря на ръководството и безкрайно желая успех на Етър. Ако имам две сърца, и от двете ще пожелая успех и късмет на клуба!“, сподели Луканов пред официалните канали на “виолетовите”.