Ерик тен Хаг иска Манчестър Юнайтед да вземе бразилско крило
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" може да вземат 16-годишния бразилец Естевао, който е цел на Челси, Реал Мадрид и Барселона

Информация на медията Fichajes твърди, че Манчестър Юнайтед ще се състезава с Челси, Барселона и Реал Мадрид в надпреварата за подписа на бразилския талант Естевао. Ерик тен Хаг има голямо желание да привлече 16-годишното дете чудо и настоява клубът от Висшата лига да си осигури услугите му.

Ще бъде интересно да видим дали Манчестър Юнайтед може да победи конкуренцията в надпреварата за подписа на таланта. Естевао е високо оценен в Южна Америка и има голямо бъдеще пред себе си. Той може да се развие в качествен нападател за Манчестър Юнайтед с правилния треньори.

Възможността да се присъедини към един от английските грандове ще бъде атрактивна опция за Естевао, а “червените дяволи” със сигурност имат финансовия ресурс, за да осъществят сделката. Така че едва ли е изненадващо, че Ерик тен Хаг иска Манчестър Юнайтед да подпише с тийнейджъра от Палмейрас.

Манчестър Юнайтед със сигурност може да използва повече качество по крилата, но те трябва да се стремят към утвърдени играчи, които могат да окажат незабавно въздействие. Трансферите на Джейдън Санчо и Антони не се получиха за Червените дяволи. Естевао би бил дългосрочна инвестиция и ще му трябва време, за да се адаптира към английския футбол и да се развие в играч за първия отбор, тъй като все още е на 16 г.