Тен Хаг не отдава значение на слуховете, че е изпуснал съблекалнята
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нидерландецът отново отхвърли предположенията, че съблекалнята на Манчестър Юнайтед е разбита

В сряда тимът на Ман Юнайтед победи Челси с 2:1 и се приближи на три точки от Манчестър Сити в оспорваната битка в горната част на таблицата на Висшата лига. Два гола на Скот Мактоминей в двете полувремена донесоха на Юнайтед напълно заслужени и така необходими три точки. След срещата треньорът на тима Ерик тен Хаг говори пред медиите и ясно демонстрира, че не отдава значение на слуховете за проблеми в съблекалнята.

Ман Юнайтед беше под напрежение след слабото представяне през уикенда срещу Нюкасъл. След поражението с 0:1 на Сейнт Джеймс Парк се появиха съобщения, че някои играчи са се обърнали срещу Тен Хаг и неговите методи. Въпреки това, водени от Скот Мактоминей, отборът на Тен Хаг изглеждаше неузнаваем четири дни по-късно, като доминираха от началото до края, за да регистрират първа победа за сезона срещу съперник в горната половина.

„Винаги мога да имам оплаквания, но сме доволни от резултата и представянето“, каза Тен Хаг пред BBC.

„Заслужихме това. Искахме да изпратим това послание до хората, но това е и нашият стил. През първите 30 минути се справихме перфектно на терена”, каза нидерландският специалист.

Относно информациите за бунт  сред неговите играчи, той добави: „Не ме интересува шумът. Свикнали са. Същото беше и в Аякс, но в по-малка страна, така че хората са по-малко.”

Голямата новина преди старта на двубоя с Челси беше оставянето на Маркъс Рашфорд на пейката, но Тен Хаг настоя, че това е само част от нуждата за ротации в състава предвид натоварената програма.