Ерик тен Хаг: Сега е по-различно спрямо миналата година
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нидерландецът е доволен от прогреса, който е постигнал

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг сподели мнението си за постигнатите резултати от него и неговия екип през първата си година на “Олд Трафорд”. Нидерландецът е доволен от промяната в нагласата на останалите играчи и отбори спрямо Мачестър Юнайтед и се надява да продължи да тласка отбора в правилната посока.

“Много играчи имаха съмнения, когато се свързвахме с тях миналата година. Сега е много различно. Тази година те виждат амбицията в проекта и много качествени играчи наистина искат да дойдат”, заяви гордо Тен Хаг.

Думите на Тен Хаг не са празни приказки и могат да бъдат доказани. През миналия сезон доста играчи като Юриен Тимбер, например, бяха потърсени от “червените дяволи”, но те предпочетоха да останат в клубовете си или да преминат в други тимове. Тази година обаче Тен Хаг е безгрешен на пазара. За момента той е поискал Мейсън Маунт и Андре Онана и получи и двамата. Следващата стъпка пред него е звездата на Аталанта Расмус Хьойлунд, който е все по-близо до това да акостира на “Олд Трафорд”, както и дефанзивния полузащитник ан Фиорентина Софиан Амрабат, който направи силно впечатление на Световното първенство в Катар с екипа на Мароко.