Лаутаро Мартинес за случая с Лукаку: Нямаше как да не се разочаровам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аржентинеца сподели мнението си по казуса

Капитанът на Интер Лаутаро Мартинес, който стана много близък с Ромелу Лукаку сподели, че е много разочарован от постъпката на му. Двамата станаха много близки докато си партнираха на върха на атаката на “Джузепе Меаца”, но по всичко личи, че това приятелство вече се е разпаднало.

“Истината е, че се разочаровах. Опитах се да се свържа с Лукаку в тези дни на хаос, но той така и не си вдигна телефона. Други от съотборниците ми също не успяха да говорят с него. След толкова години заедно, след толкова преживявания, нямаше как да не се разочаровам. Но това е негов избор. Желая му всичко най-добро”, заяви аржентинеца пред “Гадзета дело Спорт”.

Постъпката на Лукаку, която толкова много разочарова всички в Интер бе решението му да започне преговори за преминаване в Ювентус. Тази информация бързо стана публична и той си навлече огромния гняв на феновете на Интер.

Сега Лукаку е изправен пред сериозен проблем. Той не е искан нито от Интер, нито от Челси, а Ювентус трябва да продадат Душан Влахович преди да отправят оферта за него.