Winbet не дава големи шансове на Сепси срещу ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Румънците трябва да се подготвят за тежки 90 минути в София

Букмейкърът за спортни залози Winbet очаква ЦСКА-София да се справи без големи затруднения с румънския Сепси. Срещата ще се играе днес в 20:00 часа на стадион “Българска армия”. Коефициентът за успех на “червените” е 1.84, а този за триумф на гостите 4.93. Равенството пък е оценено със ставка 3.87.

Столичния тим ЦСКА също е готов да започне своя път за класиране в евротурнирите след като това вече сториха ЦСКА 1948 и Лудогорец. “Червените” все още са непобедени в официален мач през този сезон и имат актив от 4 точки спечелени в два двубоя. Те започнаха сезона с грешна стъпка и завършиха 0:0 в Пазарджик с Хебър, след което обаче победиха новака Крумовград с 1:0. тяхната предсезонна подготовка същи бе добра като те спечелиха три от четирите си контроли, които изиграха.

Сепси се намира в същата позиция като ЦСКА. Румънския тим има четири точки в шампионата на страната след два изиграни мач. В първия те направиха 0:0 с Рапид 1923, а втория спечелиха срещу Крайова 1948. Единствената разлика между двата отбора е, че Сепси вече може да се похвали с трофей през новия сезон, макар и толкова рано. Тимът се наложи с 1:0 над Фарул Констанца и спечели Суперкупата на Румъния.

Тези факти сочат, че мачът между двата тима трябва да бъде равностоен и доста зрелищен. Дали обаче това ще бъде така предстои да разберем.