Palms Bet дава леко предимство на Левски в сблъсъка с Шкупи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" започват нов поход към Европа

Онлайн букмейкърът Palms Bet прогнозира победа на Левски над северномакедонския Шкупи (Скопие). “Сините” се изправят срещу техния съперник във втория предварителен кръг за влизане в групите на Лигата на конференциите днес от 22:00 часа на стадион “Тодор Проески Арена”. Коефициентът за успех на столичния тим в предстоящия сблъсък е 2.22, а този за успех на домакините е далеч по-голям – 3.50. Равенството между двата тима също е оценено със ставка 3.50.

Левски влиза в първия си мач от евротурнирите в добра форма. “Сините” направиха успешна подготовка, в която изиграха четири контроли, от които спечелиха три и завършиха наравно в една. В двата мача, които те са изиграли до момента от шампионата, те успяха да съберат 3 точки. Левски загуби първия си мач в кампанията с 1:2 от ЦСКА 1948, но бързо се върна на победния път и срази Ботев (Пловдив) с 3:1 на “Колежа”. Мачовете от евротурнирите обаче винаги са доста различни от тези на локално ниво, така че “сините” не трябва при никакви обстоятелства да подценяват коравия си съперник.

В западната ни съседка шампионата все още не е започнал. Отборът на Шкупи обаче е изиграл същия брой официални двубои като Левски – два. Те се наложиха убедително над литовския Хегелман Литауен в първия квалификационен кръг. Първата среща между двата отбора, която се игра в Северна Македония завърши при резултат 0:0, но при втората Шкупи не сбърка и смаза Хегелман с 5:0. С този стряскащ резултат тима показа, че ако бъде подценен може да донесе големи главоболия на всеки.